Banja Luka

Poligraf u kampanju za "Zdravu Banjaluku"

Poligraf u kampanju za "Zdravu Banjaluku"
Foto: N.N. | POLIGRAF u kampanju za "Zdravu Banjaluku"

BANJALUKA - POLIGRAF je započeo kampanju za Lokalne izbore 2020. godine predstavljanjem svog programa za razvoj Banjaluke na Trgu Кrajine i obraćanjem predsjednika stranke Zorana Talića koji je poručio da Poligraf očekuje odlične rezultate na predstojećim lokalnim izborima.

Talić je poručio da POLIGRAF u kampanju ulazi sa već dobro poznatim sloganom "Zdrava Banjaluka", te da će fokus kampanje biti okrenut upravo prema predstavljanju programa za kreiranje zdravog sistema, zajedničkom radu i rješenjima za dobrobit svih sugrađana.

"Banjaluka se treba razvijati kao privredni centar kroz bescarinske zone i subzone koje bi mogle dovesti do većeg zapošljavanja naših sugrađana. Isto tako, treba stimulisati da se određeni privredni kapaciteti u svojim dijelovima dislociraju na seoska područija kako bi na taj način zadržali stanovništvo u selima a samim tim bi jačali i privredni i poljoprivredni potencijal ruralnog područja", rekao je Talić.

On je dodao da se dugoročna vizija razvoja Banjaluke u privrednom smislu treba razvijati kao sastavni dio Savskog koridora kroz privredu, poljoprivredu i turistički kapacitet preko našeg najvećeg potencijala rijeke Vrbas.

Prisutnima se obratio i Šef izbornog štaba POLIGRAF-a za Banjaluku Veliša Malobabić koji je istakao da program POLIGRAF-a za razvoj Banjaluke predstavlja kontinuitet politike sa kojom su se i ranije predstavili sugrađanima te je naglasio da POLIGRAF predstavlja novu snagu u gradu i da Banjaluka prepoznaje ideje i kvalitetne ljude koje okuplja POLIGRAF.

"Ovo je samo zvanični početak kampanje na osnovu Izbornog zakona. Poligraf je od svog osnivanja svakodnevno u kampanji i na terenu u komunikaciji sa našim sugrađanima. Za nas je stalno izborna kampanja", istakao je Malobabić.

Za kraj, on je izrazio zadovoljstvo što je gradska vlast u prethodne četiri godine prepoznala i počela implementirati dosta stvari iz POLIGRAF-ovog programa, što je ujedno i pokazatelj da se na konkretnim projektima ostvaruje najbolja saradnja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije