Banja Luka

SPS započeo kampanju u Banjaluci

SPS započeo kampanju u Banjaluci
Foto: N.N. | SPS započeo kampanju u Banjaluci

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske - SPS započela je kampanju za Lokalne izbore 2020 godine lijepljenjem prvog plakata na Trgu Krajine u Banjaluci i obraćanjem predsjednika partije Gorana Selaka, koji je poručio da je SPS budućnost i da SPS u svim lokalnim zajednicama očekuje odlične rezultate.

Selak je poručio da SPS u kampanju ulazi sa sloganom Budućnost Srpske, te da će fokus kampanje i biti okrenut upravo prema budućnosti, zajedničkom radu i rješenjima za dobrobit svih građana.

“Počinjemo kampanju u kojoj će naš fokus biti na budućnosti. Sedam mjeseci nakon osnivanja, izlazimo na izbore u 43 lokalne zajednice. Imamo jasno definisane politike i ciljeve i pokazali smo da je SPS priča koja će da traje i koja će da gradi budućnost i Banjaluke i Republike Srpske. Sve to je mogao da postigne samo jedan tim, a to je SPS. Svi kažu da ćemo biti iznenađenje. Iznenadiće se samo oni koji su prespavali poslednjih sedam mjeseci. SPS je za veoma kratko vrijeme pokazao snagu i inicijativu i kapacitet da predlaže i realizuje rješenja. Na ovim lokalnim izborima, naš rezultat će biti potvrda našeg zajedničkog rada. Danas počinjemo sa kampanjom, a naša poruka koju upućujemo svim građanima glasi, dođite da zajedno gradimo budućnost”, poručio je Selak.

Prisutnima se obratio i šef Povjereništva SPS Banjaluka Saša Kondić koji je naglasio da SPS predstavlja novu snagu u Banjaluci i da je Banjaluka prepoznala nove ideje i kvalitetne ljude koje okuplja SPS.

“Mi smo partija budućnosti, partija koja je za sedam mjeseci okupila mnoge mlade i vrijedne ljude i građani ovog grada su to već prepoznali. Idemo još jače i još bolje, pokazali smo u ovo kratko vrijeme da zajedno možemo sve”, istakao je Kondić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije