BiH

Đokić u Ljubinju: Razvijati Hercegovinu zarad boljeg života svih

Đokić u Ljubinju: Razvijati Hercegovinu zarad boljeg života svih
Foto: Srna | Đokić u Ljubinju: Razvijati Hercegovinu zarad boljeg života svih

LJUBINJE - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas u Ljubinju da se uvijek na sjednicama Vlade Republike Srpske zalagao za veću pomoć ovoj opštini, kako bi se i taj dio Hercegovine, kao i svaki kraj u Srpskoj, bolje razvijao.

"Završavamo kampanju u Hercegovini, iako su me neki kritikovali govoreći da je važnije da sam danas u Banjaluci, gdje imamo više birača. Rekao sam da neću da mijenjam ništa, već da damo pečat našoj politici, a to je da damo doprinos da se ovaj dio Srpske razvija i da se uspori i zaustavi odliv stanovništva sa ovih prostora. I, naravno, da kažemo da ćemo sa vama biti još solidarniji zarad boljeg života svih ovdje", rekao je Đokić na predizbornoj tribini SP-a u Ljubinju. 

On je istakao da su uložena značajna sredstva da se uredi i izgradi infrastruktura u izbjegličkom naselju Vinogradi, gdje su bili teški uslovi za život. 

Kandidat SP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Persa Klimenta poručila je glasačima da u što većem broju izađu na izbore i izaberu najbolje.

Ona je rekla da je lider SP-a Petar Đokić radio i radiće na tome da se Srpska ravnomjerno razvija, te da će, ako postane poslanik, dodijeliti pet stipendija studentima Ljubinja. 

"Ne rukovodi me lični interes i želja mi je da pomognem ljudima. Želim da Ljubinje ima bolje snabdijevanje strujom, da se realizuje put Stolac-Ljubinje prema Trebinju i lično ću se pobrinuti se zamjenu azbestnih cijevi vodovoda od Dola do Ljubinja, što je posao vrijedan 2,2 miliona KM", rekla je Klimenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije