BiH

SNSD pozvao na miran i dostojanstven završni skup u Banjaluci

SNSD pozvao na miran i dostojanstven završni skup u Banjaluci
Foto: Srna | SNSD pozvao na miran i dostojanstven završni skup u Banjaluci

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata, Milorada Dodika, pozvao je građane Republike Srpske da večeras na Trgu Republike u Banjaluci na dostojanstven, pristojan i kulturan način obilježe završetak predizborne kampanje i nastavak svih dobrih projekata koje je aktuelna vlast, na čelu sa SNSD-om, započela u protekle četiri godine.

Uz čestitke na još jednoj završenoj i mirnoj predizbornoj kampanji, iz SNDS izražavaju uvjerenje da ni večeras neće biti nikakvih incidenata, te da će Republika Srpska ostati mirna i da će pokazati svoj demokratski kapacitet.

SNSD će završni predizobrni miting održati na platou ispred RTV doma, na Trgu Republike Srpske u 19.00 časova, a sat ranije na Trgu Krajine najavljeno je okupljanje građana Pravda za Davida.

U saopštenju se naglašava da SNSD u ovoj kampanji nije izgovorio nijednu tešku riječ, nije povukao nijedan ružan potez, niti je koristio negativnu retoriku, za razliku od njihovih političkih oponenata koji su, kako se navodi, nažalost, sve vrijeme pokušavali da Republiku Srpsku predstave lošom, te da prepadnu i zastraše njen narod.

"Poručujemo svim građanima Republike Srpske da nema čega da se plaše, jer je Republika Srpska bezbjedno mjesto u kojem može normalno da se živi i u kojem će se normalno živjeti i u narednom periodu", ističe se u saopštenju.

Iz SNSD-a navode da je to stranka mira, nenasilja, demokratije, poštovanja institucija i stranka koja sigurno nikada i nikome nije nanijela bilo kakvo zlo i bilo kakvu štetu, naprotiv - uvijek je radila na poboljšanju kvaliteta života svih građana Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije