Društvo

Pratite nas na Google news

Prikupljena sredstva za liječenje Danijele Gvozdenović

Prikupljena sredstva za liječenje Danijele Gvozdenović
Foto: N.N. | Prikupljena sredstva za liječenje Danijele Gvozdenović
Srna

BRATUNAC - Za nastavak liječenja dvadesetčetvorogodišnje Danijele Gvozdenović iz Bratunca 20.000 evra prikupljeno je veoma brzo, saopštio je portal "Despotovina", koji je jedan od pokretača akcije.

Ovu informaciju potvrdila je i porodica Gvozdenović, zahvalivši svima koji su se odazvali akciji i omogućili da Danijela sredinom decembra nastavi liječenje u Atini.

Oni su rekli da je Danijelu ohrabrila podrška i solidarnost sugrađana, što joj je povratilo optimizam i pouzdanje potrebno za dalju borbu sa bolešću.

Danijela je prošle godine završila Pedagoški fakultet u Bijeljini, a u januaru ove godine saznala je da je oboljela od karcinoma i započela je liječenje u Sremskoj Kamenici. Nakon hemioterapija, 2. novembra, prebačena je u Beograd gdje je operisana.

Trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu, odakle će otputovati u Atinu na zakazanu terapiju i uklanjanje tumora.

Svetosavska omladinska zajednica, portal "Despotovina", te klubovi i udruženja građana, kao i brojna privatna preduzeća i ustanove iz Bratunca bili su uključeni u akciju prikupljanja pomoći za ovu djevojku.

Kutije za prikupljanje novca postavljene su u skoro svim kafićima i trgovačkim radnjama u Bratuncu i susjednim Srebrenici i Ljuboviji, a bilo je organizovano više kulturnih i sportskih programa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije