Društvo

Pratite nas na Google news

Za liječenje Vlade Borkovića prikupljeno 3.900 KM

Za liječenje Vlade Borkovića prikupljeno 3.900 KM
Foto: Srna | Za liječenje Vlade Borkovića prikupljeno 3.900 KM
Srna

GRADIŠKA - Kulturni centar Gradiška i fitnes trener Brankica Danilović organizovali su večeras humanitarni trening na kome je prikupljeno oko 3.900 KM za liječenje dvadesetšestogodišnjeg Vlade Borkovića iz Gradiške koji boluje od tumora limfnih žlijezda ili "Hočkinovog limfoma".

Humanitarnom treningu prisustvovali su ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević i zamjenik načelnika opštine Gradiška Ognjen Žmirić, članovi Moto-kluba "Stršljen" iz Banjaluke i brojni građani.

Na platou ispred Kulturnog centra u Gradišci okupili su se brojni građani koji su donirali novac za liječenje Vlade Borkovića, a većina je iskoristila priliku da učestvuje u humanitarnom treningu koji su vodili fitnes treneri Brankica Danilović, Vanja Mandić, Sveto Erceg, Aleksandra Ančić, Vera Božić, Vanja Kasagić, Marina LJepojević i Srđan Tešić.

Danilovićeva je rekla da je zadovoljna odzivom građana i svojih kolega trenera koji su se svi rado odazvali pozivu da pomognu Vladi Borkoviću.

Ona kaže da je učestvovala u nekoliko sličnih humanitarnih treninga u Banjaluci i da je organizovanje treninga za Vladu najmanje što može da uradi za njega, s obzirom na to da joj je on i brat po ujaku.

Danilovićeva je istakla da svako na neki način može da pomogne onima kojima je to potrebno, te da će nastojati da i na druge načine podrži ovu humanitarnu akciju.

Crveni krst Gradiška tokom avgusta sprovodi akciju prikupljanja pomoći za Vladu Borkovića za čije liječenje je potrebno oko 70.000 KM.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu, novac mogu uplatiti na žiro račun u Sberbanci: 5673215000438093 i na devizne račune, a do 31. avgusta pozivom na humanitarni broj "M:tel"-a 1413 mogu da doniraju jednu KM.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije