Gradovi

Demos u Tesliću očekuje tri odbornička mandata

Demos u Tesliću očekuje tri odbornička mandata
Foto: Srna | Demos u Tesliću očekuje tri odbornička mandata

TESLIĆ - Nosilac liste Opštinskog odbora Demosa u Tesliću Marinko Đukić očekuje da će ova partija na lokalnim izborima osvojiti tri odbornička mjesta u Skupštini opštine, zahvaljujući programu i rastućoj podršci građana.

Đukić je tokom današnje promocije kandidata DEMOS-a na novembarskim izborima, naglasio da ova partija vodi mirnu kampanju u kojoj građanima predstavljaju programske ciljeve, među kojima su zapošljavanje, razvoj privrede, otvaranje poslovnih zona, unapređenje turizma, infrastrukturni razvoj.

On je istakao i da nisu kandidovali svog predstavnika za načelnika opštine, već je su podržali kandidata SNSD-a Dragana Bogdanića.

Šef Izbornog štaba DEMOS-a Boran Bosančić rekao je za teslićki Demos da je ozbiljna organizacija koja će biti okosnica lokalne vlasti i pomoći zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Draganu Bogdaniću.

On je napomenuo da ova stranka na nivou Srpske očekuje najmanje 60 odborničkih mandata i tri načelnička mjesta.

Bogdanić je istakao da mu je podrška ove partije važna, jer je čine već afirmisani privrednici i političari s razvojnim programskim ciljevima.

Kandidatska lista Demosa u Tesliću broji 34 predstavnika.

Na lokalnim izborima u Tesliću za mjesto načelnika kandidovali su se Dragan Bogdanić ispred SNSD-a, Milan Milićević ispred SDS-a, Dragutin Škrebić ispred SPS-a i Konstantin Savić kao nezavisni kandidat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije