Gradovi

Panić: Očekujemo tri odbornička mandata u Doboju

Panić: Očekujemo tri odbornička mandata u Doboju
Foto: Srna | Panić: Očekujemo tri odbornička mandata u Doboju

DOBOJ - Nosilac liste odbornika Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Doboja Rankica Panić izjavila je da ova stranka očekuje tri odbornička mjesta u lokalnom parlamentu nakon novembarskih izbora.

Panićeva je rekla novinarima da je stručni tim Ujedinjene Srpske sačinio Program razvoja i zapošljavanja za Srpsku i lokalne zajednice 2018-2020, koji će u neposrednom kontaktu sa građanima predstaviti kandidati ove stranke.

"Naši kandidati su ozbiljni ljudi, odgovorni i mladi, koji svojom energijom privlače najbolje od nas", navela je Panićeva.

Ona je od programskih ciljeva ukazala na razvoj privrede, te nacionalnu i političku stabilnosti u ovoj lokalnoj zajednici.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković kaže da Ujedinjena Srpska, koja istupa pod motom "Ozbiljni ljudi", očekuje ozbiljne rezultate i da na izbore izlazi u 56 lokalnih zajednica sa svojim listama, a u pet sa svojim kandidatima za načelnike.

Petković je naveo da je dobojski Gradski odbor najorganizovaniji i da je ponosan što je nosilac odborničke liste u Doboju žena.

On je rekao da je Ujedinjena Srpska u Doboju pružila podršku Borisu Jeriniću, kandidatu SNSD-a za gradonačelnika.

Gradski odbor Ujedinjene Srpske Doboj danas je u Parku narodnih heroja predstavio kandidate za odbornike u Skupštini grada na predstojećim izborima.

Skupu je prisustvovao i kandidat ove stranke za načelnika opštine Stanari Radojica Ćelić.

Prema podacima Centralne izborne komisije BiH, na području Doboja je ovjereno 85 političkih subjekata, od kojih 34 nezavisna kandidata, 47 političkih stranaka i četiri koalicije.

Za gradonačelnika su se kandidovali Boris Jerinić iz SNSD-a, Srđan Todorović iz Socijalističke partije i Cvijan Filipović iz SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije