Zdravlje

Fitnes studio u vašem domu sada potpuno besplatno

Fitnes studio u vašem domu sada potpuno besplatno
Foto: Ilustracija | Fitnes studio u vašem domu sada potpuno besplatno

Mnogi od nas su sve manje i manje fizički aktivni zbog korištenja automobila, pokretnih stepenica, liftova, ali i zato što jednostavno nemamo vremena.

Hrana je bogata, raznolika, brza i jednostavna za pripremu. Energetski unos postaje veći od energetskog izlaza, kada jedemo više nego nam je potrebno, a višak ne potrošimo. Taj višak energije ubrzo se pretvara u višak kilograma i potencijalni razvoj hroničnih bolesti vezanih uz pretilost u kasnijem životu.

Da biste ispravili tu neravnotežu i osigurali si dobru formu i zdravu težinu, važno je održavati učinkovit nivo aktivnosti. Vježba povećava stopu po kojoj vaše tijelo koristi energiju, sagorijeva pohranjenu energiju (masti) i potiče mršavljenje.

U nadi da ostanemo zdravi i duhom pozitivni s obzirom na situaciju u kojoj se svi nalaze online platforma za treninge www.sasakecman.com je odlučila da počasti sve potencijalne vježbače koji se registruju do 30.06.2020 sa mjesec dana besplatnog treninga.

Saša Kecman, vlasnik Kecman studija u Banjaluci je odnedavno pokrenuo svoju platformu za "kućni trening".

Svi zainteresovani za ovakav vid treninga i vježbanja će na ovaj način dobiti tri treninga sedmično (12 mjesečno) kao i vodič za ishranu.

"Potrudili smo se da digitalizujemo naš posao koji radimo u matičnom studiju u BL i na taj način da 'Kecman studio' bude aktivan u toplini svakog doma i da 30 minuta fizičke aktivnosti bude svijetla tačka vašeg dana", rekao je Kecman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije