Zdravlje

Pratite nas na Google news

Prirodni preparat koji sagorijeva masti i smanjuje apetit

Prirodni preparat koji sagorijeva masti i smanjuje apetit
Foto: N.N. | CAPSIPLEX: Svjetski preparat broj 1 za mršavljenje
PR

Ne postoji čarobna tableta za mršavljenje, jer je skidanje viška kilograma – u većini slučajeva – stvar jednostavne računice: potrebno je dnevno potrošiti više kalorija nego što ih unesemo.

Razlika je samo u tome hoćemo li to raditi posebnim dijetama, redovitim vježbanjem ili kombinacijom oboje navedenog.

Međutim, postoje preparati koji izuzetno mogu pomoći pri skidanju viška kilograma dok pazimo na kvalitetu prehrane ili vježbamo i to na način da podstaknu veću i bržu potrošnju kalorija koje naše tijelo dnevno potroši.

Jedan od najboljih i najcjenjenijih takvih proizvoda u svijetu je CAPSIPLEX, potpuno prirodan preparat koji je dostupan sada i u apotekama.

Njegova osnovna formula temelji se kapsikumu – posebno obrađenom ekstraktu ljute papričice, dobro poznatom po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Izuzetna učinkovitost CAPSIPLEXA je i klinički dokazana, posebno u kombinaciji sa zdravom prehranom, vježbanjem ili drugim fizičkim aktivnostima.

Upravo tada, CAPSIPLEX pokazuje svoju pravu snagu – ubrzava sagorjevanje masti i ugljenih hidrata, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

U zavisnosti od organizma, CAPSIPLEX pomaže tijelu da potroši  i do 12 puta više kalorija, a taj proces nastavlja se i nakon treninga.

Pretvorimo li to u brojke i primjere, samo jedna kapsula Capsiplexa podstiče organizam da dodatno sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

Capsilex će povećati potrošnju kalorija i kod osoba koje ne paze na prehranu ili nisu fizički redovno aktivne, ali najbolji rezultati i njegov najveći potencijal oslobađa se upravo u kombinaciji zdrave dijete i vježbanja, što je i potvrđeno kliničkim istraživanjima.

Veliku učinkovitost Capsiplexa prepoznala je i svjetska filmska industrija. Samo neke od velikih hollywoodskih zvijezda koje koriste Capsiplex su: Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex pakovanje od 30 kapsula možete kupiti u svim boljim apotekama.

Za više informacija pogledajte na www.capsiplex.ba

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

FOTO proizvoda: Terra Lab

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije