Scena

Majka ubijene pjevačice: Nek Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta

Majka ubijene pjevačice: Nek Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta
Majka ubijene pjevačice: Nek Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta

BEOGRAD - Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), ogorčena je zbog javnog pojavljivanja Rade Matić (35) iz Beča, koja je izjavila da se na svoju inicijativu dopisivala sa njenim zetom Zoranom.

„Neka ta Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta! Ako je imala šta da prijavi, trebalo je da to kaže inspektorima“, rezignirana je Jelenina majka.

Zorici je dosta spekulacija o tome ko je mogao da ubije njenu ćerku.

- Ne znam ko je to mogao da učini. Neka već jednom pronađu ubicu, da ne šeta slobodno, ko god da je u pitanju! - kaže Zorica, koju smo juče zatekli kako sa mlađom sestrom sva skrhana kreči djevojačku sobu svoje ćerke u beogradskom naselju Borča.


- Mala Jana spava u toj sobi, pa hoćemo da je sredimo. Skinuli smo sve slike njene majke sa zidova, a moja sestra ih je negdje ostavila. Sklanjamo sve slike od unuke kako nas ne bi pitala gde joj je majka. Čim vidi njenu sliku, ona odmah pita za majku, a ja ne znam šta da joj kažem. Iako je mala, Jana shvata da se desilo nešto ružno. Nema tu mnogo Jeleninih stvari jer je nagrade i pehare odnijela sa sobom kada se prije šest godina udala za Zorana - priča Zorica, koja je žurila na ćerkin grob.

Mala Jana juče nije bila kod nje, a Zorica nam je rekla da je tražila da ide kod oca Zorana Marjanovića (36) sa kojim je, kako kaže, u dobrim odnosima. Dok je sklanajala stvari, Zorica se u skromnoj porodičnoj kući prisjetila Jeleninog detinjstva.

- Moja Jelena je bila fino i patrijahalno vaspitano dete. Završila je srednju trgovačku školu, ali je voljela da pjeva, a otac je u tome podržavao, pa je završila i nižu muzičku školu. Svirala je klavir, gitaru, klavijature... Znala je da svira, komponuje, sve je znala. Kao mala je gostovala na TV, išla sa nekim pjevačima na takmičenja, ali je to sve stalo kada je moj muž Dušan umro prije devet godina - navodi Jelenina majka i ističe da od tada njena ćerka nije uzela mikrofon u ruke.

Jelena je, kaže Zorica, talenat naslijedila od oca, koji je radio kao ugostitelj i bio pravi boem.

- Kada je on prije devet godina umro, Jelena je samo prestala da pjeva jer je on bio njena podrška. Govorila mi je: „Mama, kada počnem da pjevam, ja ne mogu. Čekam njega da se pojavi. Njega nema, ja ne mogu da pjevam“. Njen muž Zoran ju je nagovorio da ponovo pjeva kada se prije šest godina udala za njega i pomagao joj je u karijeri. Sa njim je komponovala mnoge poznate hitove za naše pjevače narodne muzike - prisjeća se Zorica.

Rada: Marjanovići sami osnovali grupu za podršku Zoranu?!

Rada Matić za „Alo!“ kaže da je na Fejsbuku bila član grupe za podršku Zoranu i da je stupila u kontakt sa jednom osobom iz te grupe, koja je zahtijevala da Rada obriše negativne komentare u vezi sa Zoranom.

- Ta osoba mi je potom rekla da Zoran nije u mogućnosti da obriše komentar „jer nije blizu računara“. Tada sam shvatila da se iza nekog od tih profila krije neko iz kuće Marjanovića, ko je i formirao tu grupu za podršku Zoranu - rekla je Rada.

 

"Kobnog dana Jelena trebalo da bude u teretani"

Zorica ističe da joj se ćerka nikad nije žalila na Zorana niti bi pomislila da ga sa nekim prevari.

- Znam kakva je bila moja Jeca. Ni mrava ne bi zgazila. Ne znam šta se dešavalo u ta tri meseca jer sam tada bila na zračenju u Institutu za onkologiju, a Jelena mi je svaki dan donosila barenu hranu. Znam samo da na dan ubistva nije otišla u teretanu i na trening i da je baš tog dana nestala! Šta se tada desilo, ne znam - pripovjeda Jelenina majka, navodeći da se njena ćerka poslednje dvije godine intenzivno bavila džogiranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije