Scena

Tramp i Kruz se posvađali oko žena

Tramp i Kruz se posvađali oko žena
Tramp i Kruz se posvađali oko žena

VAŠINGTON - Američki milijarder Donald Tramp i senator Ted Kruz, učesnici predsjedničke trke, prenijeli su debatu na društvene mreže. Pritom, tema diskusije su bile žene.

Početak diskusije Donalda Trampa i Teda Kruza izazvala je fotografija na Fejsbuku obnažene Melanije Tramp. Ispod je napisao: „Upoznajte se, Melanija Tramp, vaša sljedeća prva dama. A možete glasati za Teda Kruza“.

Reakcija biznismena je bila munjevita. Na svojoj stranici na tviteru on je upozorio suparnika da bi mogao ispričati nešto interesantno i o njegovoj supruzi.

„Lažljivi Ted Kruz je iskoristio fotografiju Melanije iz G.Q. (magazina) za svoju reklamu. Oprezno Ted, da ne kažem ja nešto o tvojoj ženi“, napisao je Tramp.

 Odgovor Kruza je bio uzdržan, ali oštar.

„Sliku nismo objavili mi, Donalde. Međutim, ako pokušaš da kompromituješ Hejdi, kukavica si veća nego što sam mislio“, napisao je on na Tviteru.

Oba kandidata predstavljaju Republikansku partiju. U julu će ona, kao i Demokratska partija, održati Nacionalnu konvenciju. Upravo tada će se i odlučiti ko će predstavljati partiju na predsjedničkim izborima 8. novembra.

(NN/sputnik)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije