Svijet

Pukla tikva, razvode se Klintonovi

Pukla tikva, razvode se Klintonovi
Pukla tikva, razvode se Klintonovi

VAŠINGTON - Po svemu sudeći, "skladnom" braku Klintonovih se bliži kraj. Ljubavi između Bila i Hilari odavno nema, još od 1998. godine čuvene afere s Monikom Levinski, a pogotovo sad poslije katastrofalnog poraza na predsjedničkim izborima. Sve je popucalo po šavovima.

Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari krivila direktora FBI Džejmska Komija za njen nagli pad u anketama.

"Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovo otvorio istragu zbog njenog korišćenja privatnog email servera i tako preokrenuo njenu kampanju", rekao je jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsejdnika, prenosi Dejli mejl.

"Bil nije prihvatao da će je Komi koštati izbora. Što se njega ticalo, sva krivica je ležala na Robiju Muku (voditelju kampanje), Džonu Podesti (predsjedniku kampanje) i Hilari jer su bez imalo takta i stava govorili o jadnoj ekonomiji i uticaju privrede na milione i milione glasača radničke glasa", nastavlja izvor.

"Bil je bio toliko crven u licu da sam se plašio da će dobiti srčani udar, onda je pobjsnio i bacio mobilni sa krova svog penthausa prema rijeci", ističe saradnik, koji je dodao da je još tokom oktobra mjeseca Bil tvrdio kako njegova supruga srlja u propast.

Umjesto da ga poslušaju, oni su ga udaljili iz kampanje, što ga je još više iritiralo, toliko da su ljekari potvrdili kako je došao u predinfarktno stanje.

"Hilari apsolutno nije htjela da ga sluša. Rekla je mužu da su mu ideje zastarjele  i da nemaju dodira sa stavrnošću. Koliko god je on pričao i upozoravao ništa nije vrijedjelo, jer niko nije želeo da ga sasluša i uzme za ozbiljno ono što je pričao- potvrdio je blizak saradnik bivšeg predsjednika dodajući da Bil Klinton krivi suprugu za neuspjeh na izborima i da čak planira da se razvede", zaključio je izvor Dekli mejla.    

(Dejli mejl, Informer)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije