Svijet

Nostradamus najavio pobjedu Trampa, pa treći svjetski rat

Nostradamus najavio pobjedu Trampa, pa treći svjetski rat
Nostradamus najavio pobjedu Trampa, pa treći svjetski rat

Još prije nekoliko dana raznorazni "stručnjaci" počeli tumačiti Nostradamusove stihove i na temelju njih zaključili su da će pobjednik predsjedničkih izbora u SAD-u biti Donald Tramp.

Bili su, dakle, uspješniji od gotovo svih ozbiljnih političkih analitičara u SAD-u i svijetu koji su predviđali pobjedu Hilari Klinton.

"Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvijestio od straha", zapisao je Nostradamus.

"Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promijeniti novac, stoji u još jednom stihu koji 'stručnjaci' takođe povezuju uz pobjedu Trampa na predsjedničkim izborima", piše TheGamersDrop. 

Neki stihovi takođe su, tvrde neki, predvidjeli borbu između Trampa i Klintonove.

"Plava će izaći da komprimira onoga s kvrgavim nosom. Uslijediće sraz i ona će ga prokazati", zapisao je Nostradamus, a Viktor Baines, predsjednik američkog udruženja "Nostradamus", tvrdi da se ti stihovi tiču predsjedničke kampanje.

Nostradamus je, osim ovog dvoboja, za 2016. godinu navodno predvidio i treći svjetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se s pojavom "velike komete na nebu".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije