BiH

Pratite nas na Google news

Broćeta: Uradili smo mnogo, očekujemo pobjedu SNSD-a

Broćeta: Uradili smo mnogo, očekujemo pobjedu SNSD-a
Foto: Arhiva | Broćeta: Uradili smo mnogo, očekujemo pobjedu SNSD-a
Srna

DRVAR - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Drvar Goran Broćeta očekuje ubjedljivu pobjedu ove stranke na lokalnim izborima u Drvaru, jer su, kako je pojasnio, u protekle četiri godine vodili računa o svim segmentima razvoja.

Broćeta je naveo da su uradili mnogo kada je riječ o otvaranju novih radnih mjesta, infrastrukturnim projektima, od kojih su neki realizovani, a neki su u fazi realizacije, rekonstrukciji Doma zdravlja, borcima, poljoprivrednicima.

"Očekujemo u skorije vrijeme otvaranje još dva proizvodna pogona što pokazuje da SNSD radi u kontinuitetu", rekao je Broćeta i napomenuo da su uspjeli da obezbijede punu podršku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Alekdandra Vučića.

Očekivanja su, istakao je Broćeta, da u Drvaru pobijedi kandidat SNSD-a za načelnika opštine Dušica Runić, kao i osvajanje najviše mandata u Opštinskom vijeću.

Sve političke protivnike pozvao je da vode demokratsku, civilizovanu i fer kampanju bez vrijeđanja drugih, te poručio da će SNSD, kao najveća stranka, biti otvoren za saradnju sa svima poslije izbora.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije