SP Qatar 2022.

BiH

Čubrilović: Kroz kompromisna rješenja do najboljeg za narod

Čubrilović: Kroz kompromisna rješenja do najboljeg za narod
Foto: Ustupljena fotografija | Čubrilović: Kroz kompromisna rješenja do najboljeg za narod
Srna

PALE - Predsjednik Demokratskog saveza (DEMOS)Nedeljko Čubrilović rekao je večeras da se ova stranka kroz kamapnju zalaže za što veći stepen jedinstva i da kroz kompromisna rješenja dođe do onoga što je najbolje za narod.

"Očekujemo podršku značajnog broja građana Republike Srpske kako bi imali stabilan klub u Narodnoj skupštini Srpske", izjavio je Čubrilović novinarima uoči predizborne tribine na Palama.

Čubrilović, koji je i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri, ponovio je da ova stranka u Izbornoj jedinici osam očekuje direktan mandat.

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice osam Aco Stanišić rekao je da DEMOS spremno dočekuje izbore, da je večeras odziv stanovništva jako dobar što znači da će iz Izborne jedinice osam imati sigurno poslanika u Narodnoj skupštini Srpske.

"Poslanik će sigurno zastupati interese naroda Sarajevsko-romanijske regije", poručio je Stanišić i pozvao sve građane da izađu na izbore i glasaju za one za koje misle da će im pružiti bolje sutra.

Kandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Dejan Kojić kaže da večerašnji skup govori sve, da DEMOS na Palama očekuje pobjedu na izborima i direktan mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je naveo da žele da Stanišić bude poslanik naredne četiri godine kako bi Sarajevsko-romanijskoj regiji donio boljitak i radio u interesu svih građana ove regije. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije