BiH

Cvijanović: Svaka stranka da odluči kakav će imati stav

Cvijanović: Svaka stranka da odluči kakav će imati stav
Foto: N.N. | Cvijanović: Svaka stranka da odluči kakav će imati stav

MODRIČA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je povodom koalicinog djelovanja sa DNS-om da je na svakoj stranci da na svojim organima odluči kakav će imati stav.

"Mogu da govorim u ime SNSD-a i reći ću da mi uvijek promovišemo priču da treba da imamo stabilnu, široku, veliku koaliciju. U krajnjem slučaju, to smo i radili u prethodnom periodu 'dijeleći' mnoge važne pozicije ljudima iz koalicionih partija da bismo razumjeli da moramo u partnerstvu da radimo", rekla je Cvijanovićeva novinarima u modričkom naselju Dobor.

Ona je naglasila da to kako će ko odlučivati su definitivno stvari koje pripadaju svakoj političkoj partiji ponaosob.

"Očekujem, ako ste 'unutra', onda morate biti iskreni, jer morate imati takav odnos i to je nešto što želimo da vidimo u toj našoj koaliciji", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je, što se tiče SNSD-a, dobrodošao svako ko želi da razvija Republiku Srpsku, da pruži doprinos onome što rade u političkom i ekonomskom smislu.

"Razvijajući Republiku Srpsku, ono što očekujemo kao najveća i najvažnija politička partija jeste dobre odnose, iskren pristup svih. Kad smo već na zajedničkom putu borbe, onda treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike", rekla je Cvijanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije