BiH

Đokić: Ponosan sam na rezultate koje smo kao partija ostvarili

Đokić: Ponosan sam na rezultate koje smo kao partija ostvarili
Foto: Srna | Đokić: Ponosan sam na rezultate koje smo kao partija ostvarili

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je večeras da je ponosan na rezultate koje su kao partija ostvarili kroz institucije Republike Srpske u posljednje četiri godine.

"Socijalistička partija je partija sa identitetom na ovim prostorima i ne moramo mnogo da govorimo o sebi jer dosljedno služimo građanima Republike Srpske i svome narodu i nastojimo da svakog dana to povjerenje opravdamo rezultatima koje ostvarujemo u svojim poslovima", rekao je Đokić novinarima u Kozarskoj Dubici.

Na tribini koalicije SP-NDP-SNP u Kozarskoj Dubici, Đokić je istakao da SP želi da nastavi da radi na razvoju Republike Srpske.

"To uključuje prije svega njen ekonomski rast, koji će osigurati više novca za ostale društvene potrebe, plate, penzije i sistem boračko-invalidske zaštite, obrazovanja, kulturu, sport, agrar i druge potrebe", rekao je Đokić.

On je istakao da treba raditi na podsticanju domaćih i stranih investitora.

"Naša politika je okrenuta ljudima i čovjeku, okrenuta Republici Srpskoj. Brinućemo o zaštiti njenih interesa da bi se obezbijedio miran i skladan život jer smo uvjereni da to građani žele", poručio je Đokić.

On je dodao da masovan skup u Kozarskoj Dubici govori o rastućoj podršci SP i uvjeren je da će imati istorijski rezultat na predstojećim izborima, uz podršku koju im daje SP Srbije.

Nosilac liste SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Duško Milunović rekao je da se u Potkozarju večeras okupio veliki broj članova i simpatizera ove partije.

"To je sasvim prirodno jer naša partija u središtu svoje političke platforme ima čovjeka sa svim njegovim vrijednostima i potrebama i upravo naša lista kandidata garantuje da ćemo mi opravdati povjerenje građana", rekao je Milunović.

On je istakao da su kandidati SP mladi, odgovorni i profesionalni ljudi visokih moralnih vrijednosti, te da su upravo takvi potrebni Srpskoj.

Kandidat SP za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Bojana Derkuća Bevandić istakla je da SP ni u jednom trenutku nije vodila populističku kampanju, a da je fokus bio na političkom programu i njegovim vrijednostima, mjerljivim rezultatima i predstavljanju kandidata.

Kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Željko Šormaz rekao je da je važno da SP ima predstavnika na nivou parlamenta BiH, te da očekuje uspjeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije