BiH

Grmuša: Treba da se zalažemo za uređen sistem i znanje

Grmuša: Treba da se zalažemo za uređen sistem i znanje
Foto: Ustupljena fotografija | Grmuša: Treba da se zalažemo za uređen sistem i znanje

BANJALUKA - Nikada nisam bio na strani nekog interesnog lobija. Slobodan sam čovjek, a slobodni građani su to prepoznali.

Poruka je ovo Milka Grmuše, kandidata PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS u Izbornoj jedinici 3 tokom predizbornog skupa koji je organizovan večeras u Banjaluci.

Grmuša naglašava da ovo ni u kom slučaju za njega nije bila obična kampanja i da se njegova politika bazira na istim političkim principima ne samo u prethodnih 25 dana, koliko zvanično traje kampanja, već unazad dvije godine od kada ima priliku da se kao odbornik zalaže za prava građana.

"Ovo za mene nije bila klasična kampanja, niti sam želio tako da bude. Cijeli život sam se gnušao političara koji samo obećavaju i smatraju da će tada da pokupe sve moguće poene. Politika je težak posao, u kome imate uspone i padove, strah i nadanja. Ja sam ove dvije godine dao sve od sebe. Nadam se sa će ovakva poruka slobodne Banjaluke, slobodne Republike Srpske odjeknuti i da je to budućnost ovog naroda", naglasio je Grmuša, te dodao:

"Politikom treba da se bavimo samo kratko, jer je dosadna, ali da se zalažemo da je sistem uređen, da je znanje važno, odnosno šta znaš, a ne koga znaš", poručuje Grmuša.

Ipak, ono što je zanimalo medije jeste i da li će činjenica što je on kao poslanik PDP-a sam organizovao tribinu, dok je završna tribina opozicije zakazana takođe za večeras, uticati na njegov rad i rezultat.

Grmuša je kratko poručio da će se pridružiti skupu opozicije i da se uopšte ne postavlja pitanje da li on pripada tom bloku.

"Ja pripadam tom političkom bloku. Ovo večeras je čisto poruka građana koji su htjeli da čuju i stav onoga ko možda nema uvijek šansu da dobije mikrofon. Ja sam uvjeren da kroz 3-4 dana idemo u boljem pravcu za Republiku Srpsku. Ali isto tako, važno da nakon tih promjena za koje sam uvjeren da će se desiti politički, važno je da imamo ljude u novom sistemu vlasti koji neće dati da se nešto dobro uništi", zaključio je Grmuša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije