BiH

Ilić osvojio oko 15.000 glasova

Ilić osvojio oko 15.000 glasova
Foto: Velibor Tripić | Ilić osvojio oko 15.000 glasova

BANJALUKA - Velikom pobjedom SNSD je još jednom pokazao da je snaga ovog naroda i države. Očuvanje Republike Srpske i interesi njenog naroda uvijek su nam bili i biće iznad svih ostalih, a ova pobjeda potvrda je ispravnosti puta kojim SNSD korača sa tim zadatkom, poručio je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, koji je bio i kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Dodaje da je prema trenutno dostupnim podacima on osvojio između 14.000 i 15.000 glasova, te je svim građanima Republike Srpske zahvalio na povjerenju koje su ukazali kandidatima SNSD na proteklim izborima na svim nivoima vlasti i time postali dio ove, kako navodi, velike, istorijske pobjede.

“Ovo nije naša, već vaša pobjeda, pobjeda Republike Srpske. U izazovnim vremenima, kakvo je sada i kakvo nas tek očekuje, SNSD je opcija koja vodi očuvanju i napretku. Povjerenjem SNSD građani su izabrali budućnost i obavezali nas da, kao i do sada, nastavimo sa neprestanom borbom za bolji standard, izvjesniju i sigurniju budućnost i našu Republiku Srpsku”, zaključuje Ilić, prenosi banjaluka.net.

Ilić dodaje da su građani svjesni pritisaka kojim je Republika Srpska i njen narod izloženi i da u takvom vremenu taj teret može da ponese jedino SNSD.

“SNSD ima kapacitet, hrabrost, snagu i odlučnost da svoj narod predvodi u takvim vremenima. Ljubav prema Republici Srpskoj i srpskom narodu naš je motiv, a vama garancija da glas naroda i ukazano povjerenje nećemo iznevjeriti”, kazao Ilić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije