BiH

Odbornički kandidati SNSD u Novom naselju Janja: Možemo više i bolje

Odbornički kandidati SNSD u Novom naselju Janja: Možemo više i bolje
Foto: Srna | Odbornički kandidati SNSD-a u Novom naselju Janja: Možemo više i bolje

BIJELJINA - Kandidat SNSD-a za odbornika u Bijeljini Danijela Đukin najavila je pomake za bolji život mještana u Novom naselju Janja koji može biti obezbijeđen sinergijom lokalne i republičke vlasti.

"Možemo više i bolje da uradimo za ove ljude i plodovi takve saradnje biće uskoro vidljivi", rekla je Đukinova na predizbornom skupu.

U skladu s epidemiološkom situacijom i preporukama, nekoliko odborničkih kandidata sa liste SNSD Bijeljina posjetili su Novo naselje i razgovarali s mještanima na manjem skupu čiji je domaćin bio Nemanja Kretija.

Stanislav Milošević, kandidat za odbornika iz Nove Janje, ukazao je na nekoliko najvećih problema mještana, pri čemu je osnovna zamjerka na lošoj procjeni prioriteta i izostanku ulaganja u stvaranje poslovnog ambijenta, kako bi mještani imali bolju perspektivu.

Kretija je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da ugosti odborničke kandidate i uputio apel budućim odbornicima da se u narednom periodu ozbiljno pozabave opstankom mladih na ovim prostorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije