BiH

Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske!

Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske!
Foto: Print Screen | Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske!

Savez penzionera i potomaka na čelu sa predsjednikom dr Dragutinom Ilićem podržao je Socijalističku partiju Srpske i njene kandidate na predstojećim Opštim izborima uz poruku da bez mladih ljudi nema ni Republike Srpske.

U videu u kojem se pojavljuje upravo nekadašnji osnivač i prvi predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske i predsjednik SPP Dragutin Ilić u razgovoru sa mladim ljudima, poruka je da mladi ne treba da napuštaju Republiku Srpsku, nego da se izbore za pravo da sami grade budućnost.

"Mladi su uvijek bili predvodnici promjena, uvijek su se borili protiv nepravde i za bolje sutra. Zato ostanite ovdje i borite se. A mi, vaše dede i bake stojimo uz vas, jer bez vas ovdje, nema ni nas ni Republike Srpske. Zato podržite one kojima je Srpska iznad svega", poručio je Ilić.

Podsjetimo, Savez penzionera i potomaka i Socijalistička partija Srpske potpisali su nedavno sporazum o saradnji, na osnovu zajedničkih politika i aktivnosti na poboljšanju životnog standarda penzionera u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije