BiH

SPS: Umjesto valjanja u blatu, ponudite svoja rješenja

SPS: Umjesto valjanja u blatu, ponudite svoja rješenja
Foto: Ustupljena fotografija/Arhiva | SPS: Umjesto valjanja u blatu, ponudite svoja rješenja

​Socijalistička partija Srpske (SPS) u svojoj prvoj kampanji za Opšte izbore ponudila je rješenja za najvažnija pitanja opstanka Republike Srpske.

Opredijelili smo se za kampanju u kojoj nema vrijeđanja političkih protivnika i iznošenja neargumentovanih optužbi i napada da na bilo koji politički subjekat u izbornom procesu i drago nam je što smo za takav pristup nagrađeni i povjerenjem građana i novim članovima koji nam pristupaju iz dana u dan, stoji u saopštenju SPS-a. 

"Ono smo pokazali svojim dosadašnjim radom i u kampanji i van kampanje, jeste da može bolje, da postoji i drugačiji način da se vodi kampanja i da je SPS djelima pokazao po čemu se razlikujemo od svih ostalih. Zato imamo puno pravo i obavezu da pozovemo sve političke subjekte na civilizovanu kampanju i uzdržavanje od pljuvanja i primitivizma. Pozivamo sve političke subjekte da narodu ponude konkretna rješenja kao što je to uradila Socijalistička partija Srpske u ovoj izbornoj kampanji. Razloga za to imamo i previše, jer i u ovoj kampanji svjedočimo necivlizovanom međusobnom pljuvanju i etiketiranju, koje na primitivan način potcjenjuje narod Republike Srpske.  Umjesto panike i pribjegavanja negativnim kampanjama, pozivamo sve da iznesu svoje ideje, jer nismo čuli mnogo toga konkretnog. Politike SPS su jasne i konkretne. Efektne mjere protiv korupcije, jačanje veza sa Srbijom, 5.000 maraka za svaku bebu rođenu u Srpskoj, podrška domaćim privrednicima, povećanje penzija i plata, niže cijene lijekova,status Stvaralaca Republike Srpske za borce i smjena generacija nakon koje bi o budućnosti Srpske odlučivali mladi, stručni i sposobni ljudi", kažu u SPS. 

Svaka od stavki u programu "Srpska iznad svega" predstavlja prioritet za narod Republike Srpske i za opstanak Republike Srpske i to su ciljevi oko kojih mogu da se okupe svi kojima je Srpska iznad ličnog i stranačkog interesa, poručuju iz SPS. 

"Ponudite svoja rješenja i svoje programe i dajte da razgovaramo rezultatima, da sarađujemo na najvažnijim pitanjima za narod i da konačno pokrenemo pozitivne promjene u Srpskoj. Ako političarima nije dosadilo valjanje po blatu, narodu je svakako dosadilo da biraju predstavnike koji osim pljuvanja i etiketiranja ne nude apsolutno ništa", stoji u saopštenju SPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije