BiH

SPS: Vulin podržao Selaka

SPS: Vulin podržao Selaka
Foto: Ustupljena fotografija | SPS: Vulin podržao Selaka

BANJALUKA - Predsjednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Aleksandar Vulin podržao je Socijalističku partiju Srpske i poželio joj uspjeh na predstojećim izborima videoporukom koja je objavljena na mrežama SPS.

"Naša bratska SPS i njen predsjednik Goran Selak imaju svu podršku SPS.  Znamo da Srbi moraju da budu politički jedinstven narod, vjerujemo u iste ideje i znamo da moramo da se borimo za očuvanje Srpske", poručio je Vulin.  

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate

Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije Srpske Bijeljina okupilo je nekoliko stotina članova, simpatizera i prijatelja SPS.  Druženju su prisustvovali predsjednik SPS Goran Selak, kao i kandidat  SPS za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić, a sa građanima su razgovarali kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice 6 na čelu sa nosiocem liste Srđanom Mijatovićem.

"Imamo veliku podršku u Semberiji i veliku pozitivnu energiju, kao i širom Srpske. Ta podrška znači i obavezu da radimo još bolje i da postižemo još bolje rezultate. SPS je partija mladih ali imamo podršku penzionera, privrednika, radnika i svih ljudi koji žele dobro Republici Srpskoj. Imamo i podršku iz naše matice Srbije i nakon 2. oktobra imaćemo snagu i kapacitet da mijenjamo stvari", poručio je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije