BiH

Sadnjom vrbe pored Trebišnjice završili kampanju

Sadnjom vrbe pored Trebišnjice završili kampanju
Foto: N.N. | Sadnjom vrbe pored Trebišnjice završili kampanju

TREBINJE - Nedelja, 2. oktobra, biće praznik demokratije, poručeno je iz Gradskog odbora Narodne partije Srpske, čiji su članovi sadnjom drveta vrbe pored rijeke Trebišnjice danas ozvaničili kraj izborne kampanje.

Na ovaj su način, prema riječima Jovice Vlatkovića, nosioca liste za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici 9, simbolično pokazali da ispunjavaju sva svoja obećanja, jer su, kako kaže, pored ostalog i ekološki odgovorna stranka.

“U tom smislu, danas ćemo dijeliti papirne kese ispred marketa i većih trgovačkih radnji u Trebinju, jer je naš grad i zdrava budućnost naših sugrađana među našim prioritetima, a bićemo još srećniji ako ispod ovih naših vrba nikne jedna ljubav, a iz nje se formira  nova porodica“, istakao je Vlatković.

Podsjetivši da ova stranka na predstojećim izborima nastupa u koaliciji sa pokretom Uspješna Srpska i Prva SDS, on je je rekao da je Narodna partija Srpske postala značajan faktor u RS i doživjela najveći rast u Trebinju i Hercegovini, a, kako ističe, očekuje da će ova partija imati narodnog poslanika iz Izborne jedinice 9. 

"Pozdravljam sve građane, moje Trebinjce i Trebinjke, i pozivam ih da izađu na izbore i  glasaju za kandidate Narodne partije Srpske, ali i da podrže kandidate SNSD-a za inokosne funkcije - Milorada Dodika za predsjednika RS i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH", poručio je Vlatković.

On je zahvalio svim političkim subjektima na fer i korektnoj izbornoj kampanji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije