BiH

Selak i Đurić na Trgu Krajine: SPS je pobjednička priča

Selak i Đurić na Trgu Krajine: SPS je pobjednička priča
Foto: Ustupljena fotografija | Selak i Đurić na Trgu Krajine: SPS je pobjednička priča
Promocija

BANJALUKA - Nekoliko stotina pristalica Socijalisitčke partije Srpske na čelu sa predsjednikom SPS Goranom Selakom, kandidatom za predsjednika RS Neđom Đurićem, te kandidatima za narodne poslanike okupilo se kod Narodnog Pozorišta Republike Srpske odakle su, zajedno sa predstavnicina Saveza penzionera i potomaka, prošetali do Trga Krajine i štanda SPS.

Lider SPS je poručio da ova partija ima snagu i veliku pozitivnu energiju širom Republike Srpske, te da najbolji rezultat očekuju upravo u Banjaluci, gdje je SPS treća partija po rezultatima i podršci građana.

"Odlična atmosfera i velika pozitivna energija nam govore da je SPS pobjednička priča. Naš cilj je da svaki građanin Srpske izađe na izbore i glasa za konkretne zadatke za buduću Vladu Srpske. Vidjeli smo skoro čitavu kampanju i sve političke subjekte i možemo slobodno reći da samo SPS ima konkretne ciljeve i da samo SPS nudi rad, rezultate i odgovornost umjesto praznih obećanja koja nikog ne obavezuju ni na šta. Zato imamo sve jaču podršku u svim krajevima Republike Srpske, jer smo pokazali da može bolje i da može drugačije", poručio je Selak.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije