BiH

Smiljanić: NDP nudi program prilagođen građanima

Smiljanić: NDP nudi program prilagođen građanima
Foto: N.N. | Smiljanić: NDP nudi program prilagođen građanima

BANJALUKA - Kandidat NDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka na predstojećim lokalnim izborima Marko Smiljanić rekao je danas da ova stranka u izborni ciklus ulazi sa izuzetno kvalitetnim programom koji obuhvata mjere prilagođene građanima i koji je realan i ostvariv.

"U oblasti omladinskih poiltika fokus ćemo staviti na pitanja od izuzetnog značaja. Prioritet je formiranje kancelarije za mlade, što je primjer dobre prakse koja postoji u regionu, prije svega Srbiji, koja bi trebalo da bude generator omladinskih politika u narednom periodu, te uvođenje subvencije za kupovinu prve nekretnine za mlađe bračne parova", izjavio je Smiljanić novinarima u Banjaluci.

On je izrazio nadu da će Banjaluka u naredne četiri godine dobiti prvo igralište prilagođeno djeci sa posebnim potrabama, takozvani senzorni park.

Odbornički kandidat Stefan Romanić rekao je da ova stranka želi da politiku pridruže mladima i da ih zainteresuje za izborni proces, dok je kandidat Lana Petković naglasila da su prioriteti razvoj ekonomije, ali i infrastrukture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije