BiH

Pratite nas na Google news

Tegeltija: Očekujemo ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima

Tegeltija: Očekujemo ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima
Foto: Srna | Tegeltija: Očekujemo ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima
Srna

DRVAR - Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija očekuje da će SNSD u Glamoču, Drvaru i Bosanskom Grahovu ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

"Nastavićemo da u našim opštinama u Federaciji BiH realizujemo projekte od kojih je do sada dosta i urađeno. Problem u lokalnim zajednicama jeste nebriga federalnih i kantonalnih vlasti", rekao je Tegeltija za Srnu.

Tegeltija se danas u Drvaru sastao sa predsjednicima Opštinskih odbora SNSD-a, kandidatima za načelnike i nosiocima lista za Opštinska vijeća Drvara, Bosanskog Grahova, Glamoča i Kupresa.

Na sastanku je Tegeltiji predstavljen plan kampanje za nastupajuće lokalne izbore, kojim SNSD snažno, odlučno i odgovorno okuplja srpski narod Drvara, Glamoča, Grahova i Kupresa.

Tegeltija je najavio da će poslije lokalnih izbora SNSD obaviti razgovor sa svim političkim partijama s ciljem zajedničkog djelovanja da se poboljša položaj Srba u Livanjskom kantonu, ali i Federaciji BiH, uz oslanjanje na Republiku Srpsku i Srbiju.

Kandidati za načelnike opština Drvar Dušica Runić, Glamoča Nebojša Radivojša i Bosanskog Grahova Uroš Đuran, takođe su ubijeđeni u apsolutnu pobjedu SNSD-a u njihovim lokalnim zajednicama.

U okviru današnje posjete Drvaru, Tegeltija je obišao šestočlanu porodicu Bosnić, koja predstavlja ponos i simbol nacionalnog opstanka i budućnosti na našim vjekovnim ognjištima.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Drvar Goran Broćeta, nosioci odborničkih lista SNSD iz Bosanskog Grahova, Drvara i Kupresa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije