BiH

Trivićeva: Mi znamo kako ćemo razvijati Srpsku u miru

Trivićeva: Mi znamo kako ćemo razvijati Srpsku u miru
Foto: Facebook/Jelena Trivic | Trivićeva: Mi znamo kako ćemo razvijati Srpsku u miru

BANJALUKA - Jelena Trivić, kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske, istakla je večeras na centralnom predizbornom skupu PDP-a, SDS-a i liste "Za pravdu i red" u banjalučkoj dvorani "Borik" da srpski nacionalni interes u 21. vijeku mora biti mir.

"Mi znamo kako ćemo razvijati Srpsku u miru", rekla je Trivićeva. Poručila je da očekuje sjajan izborni rezultat večeras okupljenih stranaka i dominaciju kada je riječ o inokosnim funkcijama.

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je da očekuje da on i Trivićeva pobijede na predstojećim opštim izborima.

Šarović, koji je i lider SDS-a, kazao je da očekuje da će ove stranke imati skupštinsku i parlamentarnu većinu.

"To je ključna poruka koju večeras mogu da prenesem", rekao je Šarović.

Kandidat liste "Za pravdu i red" Nebojša Vukanović za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici devet, kazao je da će narod 2. oktobra masovno izaći na izbore i izabrati kandidate opozicije.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH za Izbornu jedinicu jedan Branislav Borenović rekao je da će poslije 2. oktobra doći sloboda za cijelu Srpsku i da će liste večeras okupljenih stranaka imati skupštinsku većinu da formiraju vladu u, kako je rekao, interesu naroda.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Milan Radović smatra da građani u Srpskoj znaju da je opozicija na pravom putu i da se bori za njihove interese.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu tri Draško Stanivuković pozvao je birače da izađu 2. oktobra na izbore i glasaju za Šarovića i Trivićevu, kao i za nosioce kandidatskih lista ovih stranaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije