BiH

Ujedinjena Srpska i dalje dominira u skupovima: Novitović najavio duplu pobjedu

Ujedinjena Srpska i dalje dominira u skupovima: Novitović najavio duplu pobjedu
Foto: N.N. | Ujedinjena Srpska i dalje dominira u skupovima: Obratio se Novitović i najavio duplu pobjedu

Završna, pobjedinčka tribina Ujedinjene Srpske u Bijeljini ispunila je Centar za kulturu do posljednjeg mjesta, a oni koji nisu našli mjesta ni da stoje, morali su čekati ispred.

Na tribini su predstavljeni kandidati za oba nivoa vlasti, a građani Bijeljine mogli su se uopznati i sa političkom platformom Ujedinjene Srpske.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske ispred Izborne jedinice 6 Milan Trninić izjavio je da je rejting Ukedinjene Srpske u izbornoj kampanji drastično skočio.

"Naš rad je organizovan i kvalitetan, i tako će i u budućnosti ostati. A bez imalo sumnje mogu reći da u Izbornoj jedinici 6 očekujemo jedan siguran mandat" izjavio je Trninić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić nije krio zadovoljstvo današnjom tribinom i dodao da je današnja tribina dvostruka pobjeda Ujedinjene Srpske.

"Danas je na tribinu došao jedan specijalni gost za kojeg su se mnogi potrudili da ne bude ovde. Birači Ujedinjene Srpske odlučuju ko će pobjediti u ovim Izborima, i zbog toga su mnoge institucije prekršile sve moguće zakone kako bi pokušali da nas oslabe. Napad na gospodina Novitovića je i napad na institucije Republike Srpske, i to one koje savjesno rade svoj posao na dobrobit građana. A mi ćemo na sve napade adekvatno odgovoriti i istrajati. Kad nam pokušate slomiti nogu, mi dobijemo krila, i vjerujte mi brže letimo nego što vi trčite", rekao je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije