BiH

Završni skup SPS u Tesliću: Selak najavio pobjedu

Završni skup SPS u Tesliću: Selak najavio pobjedu
Foto: Ustupljena fotografija | Završni skup SPS u Tesliću: Selak najavio pobjedu

U prepunoj dvorani Radolinka u Tesliću održan je završni skup Socijalističke partije Srpske, a predsjednik SPS Goran Selak najavio je pobjedu na izborima i zahvalio je građanima Republike Srpske na velikoj podršci.

Selak je pozvao sve građane Republike Srpske da glasom za SPS izaberu privredni oporavak Srpske i ostanak stanovništva. Skupu su prisustvovali i kandidati sa liste SPS - Socijalisitčka partija Srpske - Goran Selak, kao i predsjednik Saveza penzionera i potomaka Dragutin Ilić.

"Svi naši politički ciljevi usmjereni su na ostanak mladih i na demografsku i privrednu obnovu. Imamo veliku podršku, najboilje kandidate i pobjedničku atmosferu, kako ovdje u Tesliću, tako i u svim gradovima Reublike Srpske. Vidimo večeras kakvu eneregiju i podršku imamo u Tesliću i to je samo potvrda da SPS u ovoj izbornoj jedinici ima siguran mandat. Zato odmah mogu da čestitam našem Dragutinu Škrebiću i svima vama koji ste kao tim već napravili sjajne rezultate. Naša politika je Srpska iznad svega, imamo povjerenje naroda i imamo podršku iz matice Srbije da realizujemo naše političke ciljeve. Izbori u nedjelju će biti potvrda svega što smo radili i znam da SPS ide po još jedan istorijski rezultat",  poručio je Selak.

Članovima i simpatizerima SPS i građanima Teslića obratio se i nosilac liste SPS za Narodnu Skupštinu Republike Srpske u IJ 5 i predsjedniik SPS Teslić Dragutin Škrebić.

"Razvoj privrede i podrška domaćim privrednicima su politike za koje se zalaže SPS. Kao uspješan čovjek iz privrede, znam da se rezultati postižu radom, a ne praznim pričama. Program SPS i politike za razvoj privrede su konkretni zadaci i ciljevi koje ćemo realizovati nakon 2. oktobra", istakao je Škrebić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije