Ex -Yu

Beograd: Nepoznati mladić u dresu priveden na pomenu pjevačici Jeleni Marjanović (VIDEO)

Beograd: Nepoznati mladić u dresu priveden na pomenu pjevačici Jeleni Marjanović (VIDEO)
Beograd: Nepoznati mladić u dresu priveden na pomenu pjevačici Jeleni Marjanović (VIDEO)

BEOGRAD - Mlađi nepoznati muškarac od oko 30 godina uhapšen je danas na groblju poslije 40-dnevnog pomena ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović Krsmanović.

Majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović kaže da ne zna ko je mladić koji je u dresu danas došao na pomen njenoj kćerki.

"On me je zvao već dva puta na fiksni telefon, ali nisam ja pričala sa njim. Moja sestra je, ali mnogo je čudan", kaže Zorica Krsamnović, Jelenina majka, piše Blic.rs

Mladić kojeg su inspektori priveli na groblju "Zbeg", gdje je danas održan pomen povodom 40 dana od njene smrti, došao je na Jelenin grob dvadesetak minuta prije članova porodice i prijatelja.

U rukama je držao crni kišobran i bijelu kesu koje je ubrzo naslonio pored Jeleninog groba kako bi zapalio svijeću i ostavio sok.

Jelenin muž Zoran Marjanović rekao je da je mladić svima privukao pažnju čudnim ponašanjem, ali i činjenicom da je na groblje došao u bijelom dresu.

Njegovi prijatelji i porodica komentarisali su da je mladić koji je priveden u stvari mesar iz Borče.

“Nisam siguran gdje radi, ali mislim da je mesar - prokomentarisao je jedan od prijatelja na groblju”,

Inspektori su ga nešto prije 12.30 sati priveli odmah po izlasku sa groblja na koji je došao iako ga niko od Marjanovića niti bliže rodbine i prijatelja niti poznaje niti ga je ikad video.

(NN, kurir.rs, telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije