Ex -Yu

Hapšenje ubice pjevačice Jelene Marjanović pitanje dana?

Hapšenje ubice pjevačice Jelene Marjanović pitanje dana?
Hapšenje ubice pjevačice Jelene Marjanović pitanje dana?

BEOGRAD - Hapšenje ubice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje je iz policije dobio njen muž Zoran, samo je pitanje trenutka i moglo bi se desiti u narednih deset dana.

On iskreno vjeruje da bi se to moglo desiti prije 2. aprila, kada će obilježiti prvu godišnjicu od zvjerskog ubistva njegove supruge.

"Zvaničnih informacija iz policije nemam, ali je do mene skoro došla informacija da je hapšenje Jeleninog ubice pitanje dana i da imaju sve potrebne dokaze za privođenje, ali se još uvek čuva u najstrožoj tajnosti ko je to", rekao je Zoran i naglasio da su to nezvanične priče koje su do njega došle.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da je operativni dio istrage gotov i da policija neminovno ide ka hapšenju.

"U danima oko godišnjice će se opet pisati o tom ubistvu, cela priča će opet dospeti u žižu interesovanja, pa nije isključeno da će ubica podleći pritisku i sam se odati", smatra on.

Podsjetimo, Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, gdje je bila sa suprugom i kćerkicom. Ona se sa njima rastala kod rampe u naselju Crvenka i krenula na trčanje, ka sljedećoj rampi.

Njen nestanak je prvo porodici, a zatim i policiji prijavio njen suprug Zoran, pošto je vidio da je nema. Tijelo nesrećne pjevačice pronađeno je sljedećeg dana u kanalu punom vode.

(Kurir.rs)

Do danas, i pored detaljne istrage, policija nije saopštila detalje vezane za ovo ubistvo, tako da se još uvijek ne zna kako i gdje je pjevačica ubijena, a što je još gore, njen ubica se i dalje slobodno šeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije