Ex -Yu

Jelenina majka progovorila o Zoranovoj vajber aferi

Jelenina majka progovorila o Zoranovoj vajber aferi
Jelenina majka progovorila o Zoranovoj vajber aferi

Zorica Krsmanović, Majka svirepo ubijene pjevačice Granda Jelene Marjanović ne želi da se upliće u dopisivanja svog zeta Zorana sa Radom Matić iz Beča, napominjući da je to njegovo pravo!

Prema njenim riječima, ona nema snage da daje bilo kakve izjave, niti joj je do medijskog eksponiranja. Skrhana i utučena Jelenina majka želi samo da što pije sazna ko je i zašto ubio njeno dijete!

Na pitanje kako ona komentariše Zoranovu prepisku iz koje se vidi da je vjerski fanatik i da je razmjenjivao seksualne poruke sa drugom ženom mjesec dana poslije Jeleninog ubistva, Zorica je samo sa suzama u očima rekla:

- Ne želim ni u šta više da vjerujem! Neka se dopisuje i radi šta hoće, to je njegovo pravo. Mene poštuje, brine o Jani, a ostalo me ne zanima! Svaki dan čitam novine i slušam sve i svašta, a mog djeteta nema. Mnogo mi je teško i sve ovo predugo traje. Ja samo želim da znam ko je i zašto ubio moju Jelenu, ništa drugo - očajna je Zorica Krsmanović.

Informer je pokušao da stupi u kontakt i sa članovima porodice Marjanović, koja je i pored svih natpisa i optužbi uvijek bila dostupna za medijske izjave. Međutim, naišli su na zatvorenu kapiju. Jelenin djever Miloš nije želio da otvori vrata, a svekar Vladimir dok je izlazio iz auta nije htio ni da pogleda novinare ispred kapije. Zoran Marjanović prvi put od ubistva nije odgovarao na novinarske poruke i pozive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije