Ex -Yu

Rada Matić: Zoran je član sekte, ubili su Jelenu sa 33 udarca jer je toliko godina živio Isus

Rada Matić: Zoran je član sekte, ubili su Jelenu sa 33 udarca jer je toliko godina živio Isus
Rada Matić: Zoran je član sekte, ubili su Jelenu sa 33 udarca jer je toliko godina živio Isus

BEOGRAD - Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubistva njegove žene, pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović, potvrdila je da se dopisivala sa Marjanovićem.

Ona je otkrila dosad nepoznate detalje o njegovom životu. U emisiji Ćirilica Milomira Marića na TV Hepi, rekla je da je bez dlake na jeziku prozivala i vređala Marjanovića. 
 

Rada Matić: Zoran je član sekte

Rada takođe dodaje da veruje da je Zoran pripadnik sekte, jer je, prema njenim riječima neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja:

Te poruke mi nisu bile normalne, govorio je da sam ja u problemu, da će me on spasiti, pominjao je ključ spasenja, za koji nikad prije nisam čula. Nastavila sam da se dopisujem sa njim jer sam htela da dokažem sebi da je u sekti.
- rekla je Rada  u emisiji “Ćirilica” na TV Hepi.


Dopisivanje je trajalo od 18 do 20 dana. Mislila sam da je on ubica i žestoko sam ga izvrijeđala, na šta mi on nije odgovorio. Kada su mediji objavili da se Jelenin ubica objesio, opet sam mu poslala poruku izvinjenja za ono što sam rekla, na šta mi je on odgovorio.

Sve dok mi nije poslao sliku sa malom Janom, nisam vjerovala da je pravi profil u pitanju, to jest da se on zaista dopisuje sa mnom poslije te tragedije. 

- navodi Rada detaljno, korak po korak njihovo dopisivanje.

Dokaz za ove tvrdnje ona nalazi u porukama koje je razmjenjivala sa Zoranom Marjanovićem, te tvrdi da je Jelena ubijena u nekoj vrsti rituala.

Sektom rukovodi svekrva ubijene pjevačice Zorica Marjanović jer je ona “prva upoznala tvorca. Ubijeđena sam da je Zorica gledala kako ubijaju Jelenu. A mislim da su i ostali članovi porodice umiješani u taj zločin. Jelena je, sasvim izvjesno, ubijena 3. aprila, dan pošto je nestala, jer je to dan kada je preminuo Isus Hrist.


Uz to sam sigurna i da su je ubili sa 33 udarca kamenom, što odgovara broju Hristovih godina u vreme smrti. Stopostotno sam sigurna da je Zorica prisustvovala tom ubistvu, kao i ostali članovi porodice. Neka me Marjanovići slobodno tuže ako lažem.

*(Procijenjeno je da je dan kad je umro Isus petak, 3. april 33. godine n.e.)

O načinu kako je Zorica ubila Jelenu kaže:

Sumnjam da je Zorica nečim omamila Jelenu. Verovatno je uspela da je nečim hipnotiše i uspava, a onda je nesrećna žena ritualno ubijena. Sve se to dogodilo na nekom tavanu ili u podrumu. Jelena, dakle, nije ubijena na nasipu, već je njeno tijelo nakndadno odneseno tamo i ostavljeno u kanalu gde su ga pronašli.
- rekla je Rada Matić u razgovoru za Informer posle gostovanja u emisiji Ćirilica.

“Hristovi vitezovi”

“Nisam policijski doušnik. Ja sam se sama zainteresovala za Zorana i inicirala upoznavanje. Nakon svega, stekla sam utisak da su svi Marjanovići sektaši, a da je Zoran opsjednut sektom, što mi je i pokazao dok smo se dopisivali. Čim je naša prepiska izašla u javnost, prestali smo da se dopisujemo”, kaže Rada.

Prema njenim riječima, pozvala je beogradsku policiju i saslušavana je šest sati. Kako navodi, ona je tada ispričala kako je upoznala Zorana.

Međutim, Marjanović tvrdi da je neko dio njihove prepiske iskopirao, a dio montirao kako bi on bio predstavljen kao “sektaš”.

Da pojasnim, kada sam se sa Radom dopisivao i pričao joj o “hristovim vitezovima”, mislio sam na simbolično značenje vjere. “Hristovi vitezovi” znače snagu, vjeru i iskušenje i samo se na to odnose, ali je to neko izvukao iz konteksta i još mnogo toga namontirao. Razlog ne znam i nije mi jasno kuda sve to vodi.
- priča Zoran i navodi da se ne obazire na njeno gostovanje i pojavljivanje na televiziji.

To je njeno pravo. Neka gostuje gdje hoće i neka priča šta god želi. Ja znam šta je istina, kategoričan je bio Zoran, koji je potom dodao: Rada, ako se tako uopšte zove, osoba je koja je iskoristila moju tragediju kako bi imala medijsku pažnju.

Tajno noću u svojoj sobi

Prema njegovim riječima, od tragedije, odnosno ubistva njegove voljene Jelene, njihovu kuću opsijedaju osobe koje na sve načine pokušavaju da im pomognu. On je negirao da su ga inspektori ispitivali o njegovoj prepiski sa Radom.

Iako se u nekim medijima pojavila moja izjava u kojoj sam rekao da znam da mi je Rada podmetnuta, istina je da to nisam rekao...

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije se samo dopisivao sa Radom Matić, nego i sa drugim ženama.

Zoran to radi tajno noću u svojoj sobi. On svojim obožavateljkama pozira čak i nag i šalje im slike. Onda danju spava. Pošto noću ne spava, nego danju, pa je prespavao jutro i nije otišao na Jelenin grob povodom dva mjeseca od njenog ubistva!, kaže izvor lista “Alo!“…

Sektolog Srđan Mijaljević je uvjeren da je Jelenino ubistvo dio nekog rituala

Poznati sektolog Srđan Mijaljević je takođe uvjeren i, kako kaže, sve uvjereniji da je Jelenino ubistvo bilo dio nekog rituala, pa kaže:

Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca, a da pritom nije ni silovana, ni opljačkana, što jasno govori da je posrijedi nešto drugo
- izjavio je u emisiji Ćirilica.

Njemu je sumnjivo ponašanje porodice Marjanović: 
Sve ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti, gde su Zorica i Zoran, njen sin, “mesije”, a ostali ukućani uživaju u plodovima njihovog rada.

Srđan Mijaljević dodao je još i da su takve sekte jako opasne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije