Ex -Yu

Rezultati obdukcije ubijene pjevačice Jelene Marjanović

Rezultati obdukcije ubijene pjevačice Jelene Marjanović
Rezultati obdukcije ubijene pjevačice Jelene Marjanović

BEOGRAD - Obdukcija tijela svirepo ubijene Jelene Marjanović (33), koja je poslije trčanja nestala u subotu, da bi 20 sati kasnije bila pronađena na kanalu u borčanskom naselju Crvenka, pokazala je da pjevačica “Zvijezda Granda” nije silovana!

Jedino što je potvrđeno je to da je Jelena ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.

Muž imao povrede na rukama

Policija je na mjestu ubistva pjevačice Jelene Marjanović našla tragove krvi koja je odnijeta na DNK analizu kako bi se ustanovilo da li pripada ubici. Njen muž imao povrede na rukama prilikom dolaska u policiju, javljaju mediji.

Jeleninom suprugu Zoranu Marjanoviću konstatovane su povrede na rukama prilikom dolaska na saslušanje, pišu "Večernje novosti".

"Iako je muž ubijene pjevačice već prošao poligraf, zadržan je u policiji. On je tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama očekuje ponavljanje poligrafa. Nezvanično, ponavljanje je neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao neke kontradiktorne izjave", javljaju "Novosti".

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

Mediji javljaju i da je ubijenu pjevačicu Jelenu Marjanović majka zvala dok je trajala potraga za njom.

Pozvala ju je dva puta. Poslije prvog telefonskog poziva se niko nije javljao, a drugi put se sa druge strane žice "čula samo tišina" koja je trajala 43 sekunde.

Policijski ekspreti rade analizu DNK krvi koja je nađena blizu mjesta ubistva pjevačice Jelene Marjanović, jer se pretpostavlja da pripada ubici, javlja "Informer".

"Policija upravo ispituje DNK iz uzorka uzetog sa mjesta zločina i danas u toku dana bi rezultati trebalo da budu poznati. Niko ne želi da spekuliše, ali postoji mogućnost da je Jelena, dok se branila, uspjela da povredi napadača i da je to njegova krv", rekao je tom listu izvor iz istrage.

Ovaj novi trag bi mogao da bude ključan, uz rezultate novog poligrafskog ispitivanja Jeleninog muža, Zorana Marjanovića koje je takođe u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije