Gradovi

Ćorić: Snažnija podrška starijim licima

Ćorić: Snažnija podrška starijim licima
Foto: N.N. | Ćorić: Snažnija podrška starijim licima

BIJELJINA - Starija i nemoćna lica su osjetljiva kategorija i zaslužuju da se odgovornim pristupom i sistemskim rješenjima na svim nivoima vlasti poboljša njihov status, poručio je danas nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Odbornički kandidati SNSD Bijeljina posjetili su danas Dom za stara i nemoćna lica "Sveti Nikola" u Gojsovcu i uz poštovanje epidemioloških mjera ispred objekta uručili menadžmentu poklone za korisnike doma.

Ćorić je pohvalio objekat Doma za stara i nemoćna lica "Sveti Nikola", upravu i zaposlene, ističući da i u teškom vremenu epidemije virusa korona pružaju adekvatne uslove korisnicima.

"Cilj posjete je da skrenemo pažnju na ovu kategoriju stanovništva koja je često zaboravljena i da ukažemo da svi u društvu moramo da im posvetimo maksimalnu pažnju i da imamo dovoljno političkog sluha da pomognemo ovakve ustanove i korisnike", rekao je Ćorić.

Odbornički kandidat SNSD-a Bijeljina Danijela Mitrović istakla je da je zdravlje ljudi, a posebno najstarijih, u ovom momentu najvažnije.

Iz Doma za stara i nemoćna lica u Gojsovcu pozdravili su humani gest kandidata SNSD-a i njihovu najavu da će se zalagati za bolji status najstarije populacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije