Gradovi

Crnadak: Podrška PDP-u u Bratuncu raste, bićemo dio lokalne vlasti

Crnadak: Podrška PDP-u u Bratuncu raste, bićemo dio lokalne vlasti
Foto: PDP | Crnadak: Podrška PDP-u u Bratuncu raste, bićemo dio lokalne vlasti

BRATUNAC - Potpredsjednik i šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak posjetio je danas Bratunac gdje je na trgu, zajedno sa kandidatima PDP-a za Skupštinu opštine Bratunac, razgovarao sa građanima ove opštine.

Crnadak je rekao da Opštinski odbor PDD-a Bratunac, na čelu sa dr Snežanom Stojanović, vodi efikasnu kaljmpanju za predstojeće Lokalne izbore:

"Očigledno je da podrška PDP-u ovdje u Bratuncu raste i da ćemo sigurno biti dio buduće lokalne vlasti. U proteklom periodu nam se pridružilo dosta mladih ljudi, a koji su danas kandidati koji vode energičnu i vrlo ozbiljnu kampanju", kaže Crnadak.

Razgovoru sa građanima na trgu prisustvovao je i nezavisni kandidat za načelnika Bratunca, Srđan Rankić, kojeg PDP podržava.

"S naše strane gospodin Rankić ima iskrenu podršku, jer smo od njega dobili uvjeravanje da će voditi potpuno drugačiju politiku u odnosu na politiku trenutne vlasti, a koja se svodi samo na lične i stranačke interese, obiluje aferama, političkom korupcijom i nepotizmom", kaže Crnadak.

On je poručio da se Izborni zakon mora poštovati i da niko nema prava da onemogući posmatračima da nadgledaju izborni proces.

"PDP Bratunac će i na taj način, prisustvom obučenih i iskusnih posmatrača na biračkim mjestima, omogućiti da se sačuva izborna volja građana", poručio je Crnadak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije