Gradovi

Đokić: Kvalitetan doprinos ekonomskom razvoju

Đokić: Kvalitetan doprinos ekonomskom razvoju
Foto: N.N. | Đokić: Kvalitetan doprinos ekonomskom razvoju

SOKOLAC - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić istakao je danas prilikom predstavljanja kandidata SP za odbornike u Skupštini opštine Sokolac da je riječ o izrazito mladom timu od šest kandidata, perspektivnim ljudima, koji su se već ostvarili i koji žele da doprinesu ekonomskom razvoju ove lokalne zajednice.

"Želimo da u narednim godinama damo odlučujući, vidljiv i kvalitetan doprinos ekonomskom rastu i razvoju opštine Sokolac, kao što to činimo i za svaku drugu lokalnu zajednicu u Srpskoj", rekao je Đokić.

On je izrazio uvjerenje da ovdje postoje potencijali koji se mogu razvijati i život Sokoca unaprijediti.

Đokić je podsjetio da je u ovoj lokalnoj zajednici najvažniji oblik proizvodnje drvoprerađivačka industrija, ali da ne treba zanemariti ni agrar i metalsku industriju, te izrazio nadu da će u narednom periodu Srpska, podstičući razvoj lokalnih zajednica, usmjeravati određene projekte i iz drugih industrijskih oblasti u ovo područje.

"Sokolac u narednim godinama zaslužuje da dobije dodatni kvalitet u lokalnoj vlasti koji će svakako davati i socijalisti. Mi u SP želimo i da udružimo snage sa svima koji žele raditi za dobrobit o ove opštine", naglasio je Đokić.

On je uvjeren da će nosilac odborničke liste za sokolačku Skupštinu opštine Srđan Kezunović kao mlad čovjek biti perjanica i neko ko će posvećenošću skrenuti pažnju i pokazati da su SP i njen program od velike koristi za Sokolac.

Kezunović je rekao novinarima da njihovu listu čini šest mladih, perspektivnih i obrazovanih ljudi koji aktivnim djelovanjem žele da doprinesu da svima u ovoj lokalnoj zajednici bude bolje.

On je naveo da SP na predstojećim lokalnim izborima u lokalnoj skupštini na Sokocu očekuje najmanje dva odbornička mandata i veliku podršku građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije