Gradovi

Dobojski SP obilježio početak kampanje: "Nudimo alternativu"

Dobojski SP obilježio početak kampanje: "Nudimo alternativu"
Foto: Facebook / SP / Ilustracija | Dobojski SP obilježio početak kampanje: "Nudimo alternativu"

DOBOJ - Gradski odbor SP-a Doboj obilježio je danas početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata i programa ove stranke za lokalne izbore u novembru.

Kandidat za gradonačelnika Doboja Srđan Todorović poručio je da građanima nude političku alternativu i viziju Grada sa slobodnim i nezavisnim ljudima koji će slobodno i sigurno živjeti od svoga rada.

Todorović je poručio da je glas za SP glas za Doboj koji će u perspektivi biti grad prosperiteta i u koji će ljudi dolaziti da žive a ne da odlaze iz njega.

Nosilac liste odbornika SP-a za Skupštinu grada Doboj Vedran Gligorić najavio je da će ova stranka nastaviti dosljednu politiku, sa kreativnim i kvalitetnim odlukama koje su prihvaćene od građana.

"Mi smo bili protiv svega što su građani rekli da je loše i nastavljamo taj kurs. Plan je da predlažemo kvalitetne odluke a budemo protiv onog što nije u interesu građana a što ide u korist određenih pojedinaca", izjavio je Gligorić.

Prema podacima Centralne izborne komisije, na području Doboja ovjereno je 85 političkih subjekata, od kojih su 34 nezavisna kandidata, 47 političkih stranaka i četiri koalicije.

Za gradonačelnika su se kandidovali Boris Jerinić ispred SNSD-a, Srđan Todorović ispred SP-a i Cvijan Filipović ispred SDS-a. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije