Gradovi

Pratite nas na Google news

Grbić uvjeren da će DEMOS dobiti podršku građana u Driniću

Grbić uvjeren da će DEMOS dobiti podršku građana u Driniću
Foto: DEMOS | Grbić uvjeren da će DEMOS dobiti podršku građana u Driniću
Srna

DRINIĆ - Kandidat DEMOS-a za načelnika oštine Drinić Milan Grbić izrazio uvjerenje da će na predstojećim lokalnim izborima dobiti podršku građana Drinića da i dalje vodi ovu opštinu.

On je izjavio danas da je u svom mandatu pokazao da ova lokalna zajednica može nesmetano da funkcioniše u interesu svih građana.

"Razvoj lokalne infrastrukture i uspješno obavljanje komunalnih službi na najbolji način pokazuju da se ovom opštinom upravljalo domaćinski", rekao je Grbić novinarima u Driniću, nakon što su predstavljeni kandidati ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

Nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu opštine Drinić Branimir Stojanović rekao je da DEMOS očekuje najmanje četiri odbornička mandata i da kandidat za načelnika ubjedljivo pobijedi, jer je pokazao da uspješno vodi ovu lokalnu zajednicu.

Šef Glavnog izbornog štaba DEMOS-a Boran Bosančić istakao je da je ova stranka veoma dobro organizovana i da informacije sa terena pokazuju da sve više raste podrška građana.

On je naveo da posljednje istraživanje javnog mnjenja pokazuje da je DEMOS jedna od tri stranke koje imaju najbolji rejting u Banjaluci, Doboju, Zvorniku, Bijeljini, Gradišci, a posebno dobar rejting ova stranka ima u sarajevsko-romanijskoj regiji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije