Gradovi

"Mašić i lista SNSD-a mogu vratiti život u Čajniče"

"Mašić i lista SNSD-a mogu vratiti život u Čajniče"
Foto: Srna | "Mašić i lista SNSD-a mogu vratiti život u Čajniče"

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da SNSD i njegovi koalicioni partneri mogu da vrate život i optimizam u opštinu Čajniče, te istakao da očekuje veliku pobjedu kandidata SNSD-a za načelnika opštine Neđe Mašića i odborničke liste.

Nakon sastanka sa Mašićem i rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Čajniče, koji je održan u Istočnom Sarajevu, Dodik je izjavio za Srnu da će u koordinaciji sa načelnikom Mašićem i novom strukturom vlasti opština Čajniče imati šansu za razvoj, jer ova lokalna zajednice ima za to kapaciteta.

"Uz prirodna bogatstva Čajniča i svesrdnu pomoć Vlade i svih institucija Srpske, ova lokalna zajednica ima šansu za razvoj, nove infrastrukturne projekte i otvaranje novih radnih mjesta", istakao je Dodik, dodavši da takvu perspektivu može da obezbijedi samo SNSD i njegovi koalicioni partneri.

Dodik je pozvao građane Čajniča da izađu na izbore i svoj glas daju Mašiću i listi SNSD-a i tako obezbijede bolju budućnost sebi i svojoj djeci.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Neđo Mašić rekao je da je njegov cilj razvoj opštine, realizacija brojnih projekata i poslovnih ideja koje će omogućiti mladim ljudima da ostanu u Čajniču i da imaju radna mjesta.

"Vjerujem u podršku svojih sugrađana, u budućnost Čajniča u kojem mora da bude života i perspektive, a institucije Srpske su te koje nam garantuju da u saradnji s njima možemo i bolje i više", poručio je Mašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije