Gradovi

Mićić: U infrastrukturu u naselju Brijesnica uloženo 600.000 KM

Mićić: U infrastrukturu u naselju Brijesnica uloženo 600.000 KM
Foto: Facebook/СДС Семберија - Мићо Мићић | Mićić: U infrastrukturu u naselju Brijesnica uloženo 600.000 KM

BIJELJINA Kandidat Stranke demokratske Srpske (SDS) Semberija i Koalicije "Zajedno za Semberiju i Srpsku" za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima Mićo Mićić izjavio je da je prethodnih godina obezbijeđeno više od 600.000 KM za infrastrukturni razvoj bijeljinske mjesne zajednice Brijesnica.

"SDS Semberija u svako domaćinstvo ulazi čistog obraza, jer su iza nas djela, a ne riječi i obećanja. Na listi smo okupili ljude vrijedne pažnje, profesionalce u svom poslu, one koji mogu pomoći da se Bijeljina razvija u svakom segmentu i ne sumnjamo da narod to prepoznaje", rekao je Mićić koji je danas sa odborničkim kandidatima ove stranke posjetio porodicu Živka Vukovića u naselju Brijesnica.

Član Savjeta mjesne zajednice Brijesnica Zoran Rakić zahvalio je Mićiću i kandidatima za odbornike na dosadašnjoj dobroj saradnji.

"Brijesnica je jedna od mjesnih zajednica u koju je najviše uloženo kada je riječ o infrastrukturi. Trenutno postoje manji zahtjevi za postavljanje javne rasvjete, košenje i sječenje rastinja uz glavnu putnu dionicu, ali večeras smo dobili obećanje od gradonačelnika da će i to biti uskoro završeno", rekao je Rakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije