Gradovi

Milunović: Cilj da SP na republičkom nivou ima 56.000 glasova

Milunović: Cilj da SP na republičkom nivou ima 56.000 glasova
Foto: socijalisti.ba | Milunović: Cilj da SP na republičkom nivou ima 56.000 glasova

OSMACI - Član Izvršnog odbora Socijalističke partije (SP) Duško Milunović podržao je kandidate ove partije u opštini Osmaci za predstojeće lokalne izbore.

"Ubijeđen sam da ćemo ostvariti odličan rezultat. Nadamo se da ćemo prepoznati one kojima najviše treba pomoći. Trebamo biti solidarniji, što je i glavna politika naše partije", smatra Milunović.

Časno je biti socijalista, mišljenja je Milunović, i boriti se za tu vrstu socijalne pravde koja je toliko potrebna ovom društvu, saopšteno je iz SP-a.

"Cilj nam je da na republičkom nivou imamo 56.000 glasova. Moramo svi kao pojedinci dati svoj maksimalni doprinos najboljem rezultatu, kako bi naše politike, koje su zaista jedinstvene, bile u potpunosti realizovane. Maksimalno se trudite da osvojite što više glasova, jer ćete na taj način upravo doprinijeti imlementaciji naših politika", istakao je Milunović.

Nosilac odborničke liste SP-a Osmaci Petar Radić rekao je da je njihov cilj da imaju predstavnika u lokalnom parlamentu.

"Očekujemo da ćemo to i postići. Daćemo sve od sebe da u tome i uspijemo. Nastojaćemo da dobijemo onoliko glasova koliko je potrebno za uticaj na društvene tokove u našoj lokalnoj zajednici. Radimo na tome da na mjestima odlučivanja budu pravi, čestiti i vrijedni ljudi koji će se srčano i iskreno boriti za opšti interes", tvrdi Radić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije