Gradovi

Nove Hase uz Mićića i SDS Semberija

Nove Hase uz Mićića i SDS Semberija
Foto: N.N. | Nove Hase uz Mićića i SDS Semberija

BIJELJINA - Nove Hase su predgrađe Bijeljine i dokaz da se zajedničkim djelovanjem Gradske uprave i mjesnih zajednica može učiniti mnogo kada je riječ o izgradnji infrastrukture, izjavio je kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić.

On je na sastanku sa mještanima Novih Hasa, gdje je asfaltirana nova dionica puta, izjavio da je u planu asfaltiranje još tri ulice.

"Ovdje žive dobri domaćini s kojima smo uradili mnogo prethodnih godina, a najsvježiji primjer je izgradnja odvodnog kanala za površinske vode. Izgradićemo i pješačku stazu do škole za najmlađe, a i crkva se gradi zajedničkim snagama", poručio je Mićić.

Nosilac kandidatske liste SDS Semberija za gradski parlament Tomo Kovačević rekao je da ova stranka ima ozbiljne kandidate koji se ne bave obećanjima, nego djelima.

"Bijeljina je veliko gradilište, a SDS Semberija pokazuje da su projekti i kvalitet života ljudi na prvom mjestu", dodao je Kovačević.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini grada Mladen Petrović apelovao je da građani glasaju za one koji imaju šta da ostave budućim generacijama.

"Naša lista ima najkvalitetnije ljude na ovim izborima, a siguran sam da će stanovnici Bijeljine to prepoznati", istakao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije