Gradovi

Odbornički kandidati: SNSD za jako sembersko selo

Odbornički kandidati: SNSD za jako sembersko selo
Foto: Srna | Odbornički kandidati: SNSD za jako sembersko selo

BIJELJINA - Odbornički kandidati SNSD-a Bijeljina ukazali su danas na veliki značaj poljoprivredne proizvodnje na ovom području i obećali snažnu podršku domaćim poljoprivrednicima u narednom periodu.

"Vlada Republike Srpske je dugi niz godina podržavala sve bitne projekte u Semberiji, s posebnim akcentom na poljoprivrednu proizvodnju i razvoj sela i očekujem da ćemo nakon izbora imati najbitniju ulogu u lokalnoj vlasti i da ćemo kroz Agrarni fond budžetskim sredstvima grada pomoći ove vrijedne domaćine", rekao je nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić tokom obilaska naselja Hase, Ljeljenča, Zagoni, Pučile i Suvo Polje.

Ćorić je pozvao građane da svoj glas daju SNSD-u i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Mići Mićiću.

Odbornički kandidat Stevan Trifković je istakao da će SNSD još jače podržati poljoprivrednike i da će podsticajne mjere sa lokalnog nivoa biti značajnije u predstojećem periodu.

Kandidat za odbornika Lidija Ristić ukazala je na veliki značaj sinhronizovanog djelovanja lokalne i republičke vlasti u podsticajnim mjerama selu.

Odbornički kandidat Danijela Ognjenović je podsjetila da je do sada dosta uloženo u ova sela, ali i dodala da ta podrška mora biti još jača, posebno se osvrnuvši na mjesnu zajednicu Hase koja, kaže, mora postati moderno i urbano prigradsko naselje Bijeljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije