Gradovi

Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića

Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića
Foto: Srna | Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića

PALE - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas u Palama da je siguran u pobjedu kandidata ove partije za načelnika opštine Pale Boška Jugovića i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.

"Mislim da SNSD pokazuje šta može i kako hoće, kakve u ovom momentu ima kadar na području i Pala i grada Istočnog Sarajeva, tako da očekujemo ozbiljan rezultat i još bolji nego ranije. Očekujemo pobjedu Jugovića jer je to zaslužio i dokazao svojim radom, kao i pobjedu Ćosića na području grada", istakao je Radmanović u izjavi za Srnu.

Radmanović je rekao da je Ćosić na sadašnjem poslu za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo pokazao šta može i to je razlika u odnosu na protivnike koji su bili gradonačelnici i nisu ništa pokazali.

On smatra da će građani Istočnog Sarajeva biti zadovoljni u cjelini sa SNSD-om.

Radmanović je prilikom posjete promotivnom štandu SNSD-a na Palama razgovarao sa kandidatima za odbornike u Skupštini opštine i načelnikom, te istakao da su Pale jedna vrlo važna lokalna zajednica, kako za Republiku Srpsku, tako i za BiH u cjelini.

"Ovdje sam i zbog toga što Pale privlače veliki broj turista zbog Jahorine čiji se većinski dio nalazi na teritoriji Pala i to privlači mnoge investicije iz Srpske, ali i regiona. To je vrlo važna stvar", naglasio je Radmanović.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale i kandidat za načelnika opštine Boško Jugović nada se da će izbori proći u fer i korektnom procesu.

"Mislim da će građani učiniti dobru stvar ako daju glas meni, prije svega listi SNSD-a i Ljubiši Ćosiću kao kandidatu za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, jer ćemo imati, prije svega, nastavak jedne ozbiljne investicione priče na području Pala, kao i jedno jedinstvo lokalne vlaste na opštinskom i republičkom nivou", poručio je Jugović.

Prema njegovim riječima, jedinstvo lokalne i republičke vlasti je nešto što daje nadu da se ide naprijed, da se lakše može dolaziti do projekata, projektnih rješenja, finansijskih tokova i svega onoga što treba za jednoj lokalnoj zajednici, pogotovo u razvoju, kao što su Pale.

Jugović je rekao da su Pale imponzantna lokalna zajednica, da se blizu nalaze fakulteti, studentski domovi, a sve to u podnožju prelijepe destinacije kao što je Jahorina.

"Mi nemamo dilemu i znaćemo da upravljamo tim resursima. Od građana očekujemo da daju svoj glas na pravu stranu, a to je sigurno SNSD. To sam sigurno ja kao kandidat za načelnika i Ćosić kao kandidat za gradonačelnika", rekao je Jugović.

On je naveo da je najbitnije ponašanje lokalne zajednice kada je riječ o situaciji s epidemijom virusa korona i očuvanje privrede, budući da opštinu Pale očekuje zimska turistička sezona na Jahorini, kao i očuvanje investicionog ciklusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije