Gradovi

SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom

SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom
Foto: N.N. | SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom

BIJELJINA - U prethodnom periodu samo u asfaltiranje puteva u mjesnoj zajednici Vršani uloženo je oko 300.000 konvertibilnih maraka i Stranka demokratske Srpske Semberija će nastaviti s realizacijom infrastrukturnih projekata, uvažavajući potrebe mještana, poručio je predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić.

"SDS Semberija je osnovana samo s jednim ciljem - da ostane vjerna Bijeljini, Semberiji, i realizaciji projekata koji će potvrditi naš status privrednog, obrazovnog, industrijskog i poljoprivrednog centra regije", istakao je Mićić prilikom susreta sa nekoliko mještana MZ Vršani.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Drago Stajić smatra da su ljudi okupljeni oko Mićića u posljednjih 15 godina dokazali privrženost razvoju ruralnog područja, a da će saradnja 10 koalicionih partija omogućiti nova ulaganja u sjeveroistok Srpske.

Mještani Vršana iznijeli su određene prijedloge kada je riječ o izgradnji infrastrukture, uključujući postavljanje javne rasvjete u nekim dijelovima mjesne zajednice i uvođenje grijanja u Dom kulture, u kojem se održavaju probe folklora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije