Gradovi

SDS Semberije: Nastaviti infrastrukturno uređenje Gojsovac

SDS Semberije: Nastaviti infrastrukturno uređenje Gojsovac
Foto: N.N. | SDS Semberije: Nastaviti infrastrukturno uređenje Gojsovac

BIJELJINA - Uz poštovanje svih propisanih higijensko-sanitarnih i epidemioloških mjera, sinoć je u Domu kulture u Gojsovcu održan predizborni skup Regije 5 selo na kojem su predstavljeni kandidati Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić za Skupštinu Grada, a prisutnima se obratio i Mićo Mićić, kandidat za gradonačelnika koalicije "Zajedno za Semberiju i Srpsku".

"Кao i do sada, zajedno sa mještanima nastojaćemo da u mjesnoj zajednici Gojsovac stvorimo bolje mjesto za život i učestvujemo u uređivanju ovog naselja. Ove godine u naselju je puštena u saobraćaj asfaltirana dionica puta dužine 600 metara, za šta je iz budžeta Grada i uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH obezbijeđeno 53.000 КM. Riješeni su imovinski odnosi oko Doma kulture koji je obnovljen i predstavlja mjesto gdje Gojsovčani mogu da organizuju društvene događaje", podsjetio je Mićić.

Nakon se zahvalio prisutnim mještanima što su izdvojili vrijeme da saslušaju planove SDS Semberije za naredni period, Ratomir Marjanović kandidat na odborničkoj listi SDSS, najavio je uređivanje još jedne saobraćajnice u Gojsovcu.

"Mještani koji su osnovali mjesni odbor SDS Semberija su shvatili da jedino jedinstvom lokalne i republičke vlasti možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Očekujemo pobjedu našeg kandidata za Gradonačelnika, ali i najmanje pet odbornika liste SDSS-a u novom sazivu Gradske skupštine, jer ćemo jedino tako realizovati započete projekte koji će promijeniti lice Semberije na bolje", zaključio je Draganić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije