Gradovi

SDSS: Mještani Dragaljevca opredijeljeni da stvaraju bolje uslove

SDSS: Mještani Dragaljevca opredijeljeni da stvaraju bolje uslove
Foto: N.N. | SDSS: Mještani Dragaljevca opredijeljeni da stvaraju bolje uslove

BIJELJINA - Potpuno smo svjesni da imamo podršku mještana Srednjeg i Gornjeg Dragaljevca, jer su ovi ljudi opredijeljeni da zajedno sa nama stvaraju bolje uslove za buduće generacije, da ostanu na svojim ognjištima i da pokažu da je jedina prava politika politika zajedništva, poručio je kandidat SDS Semberija za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Mićo Mićić.

"U ovim mjesnim zajednicama nema potrebe da se predstavljamo ili obećavamo nešto, ovdje dolazimo da bismo po drugi put rekonstruisali puteve, da bismo podigli nove škole, a podsjetiću vas da smo za svaku područnu školu izgradili nove objekte. U narednih mjesec dana završavamo objekat škole u Gornjem Magnojeviću i tako nastavljamo projekte koji su korisni za cijelu zajednicu", kaže Mićić.

Nosilac odborničke liste SDS Semberija za gradski parlament Tomo Kovačević istakao je da će ova stranka raditi i na unapređenju agrara.

"I grad i selo podjednako su zastupljeni u programu SDS Semberija, a građani naše plodne ravnice su to prepoznali", dodao je Kovačević.

Vitomirka Marjanović, kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini grada, smatra da su zalaganjem Mićića i njegovih saradnika sela postala funkcionalnija i povezanija sa gradom.

"U semberskim selima žive vrijedni ljudi, a SDS Semberija će se truditi da im omogući izlaz na veća tržišta, kako bi prodali sve što proizvedu", rekla je Marjanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije